PPF (Steenslagfolie) – Bescherm uw auto tegen schade en behoud de originele lak

Ontdek de vele voordelen van PPF (steenslagfolie) voor uw auto

 

PPF wordt heel dikwijls steenslagfolie genoemd. Maar het doet veel meer dan dat. PPF (Paint Protection Film) is zowel verkrijgbaar als 100% transparante versie, maar ook recentelijk in gekleurde versies. Deze 200 micron dikke folie wordt aangebracht op het lakoppervlak van de wagen en zal bescherming bieden tegen:

  • Steenslag
  • Grind
  • Krassen
  • Insecten
  • Zuren, zouten, industriële verontreiniging
  • Inbranden van vogeluitwerpselen
  • Hars van bomen

PPF zal je wagen in nieuwstaat houden. Want de hoogtechnologische folies die we vandaag de dag aanbieden hebben heel wat mooie eigenschappen. Krassen die in de folie komen verdwijnen weer door toevoeging warmte. De PPF folie heeft ook een water- en vuilafstotende toplaag die er voor zal zorgen dat de folie makkelijk te onderhouden is. De folie is niet alleen 100% transparant, ze zal ook nog zorgen voor extra glans en diepgang in je wagenkleur.

Vraag je offerte aan

De PPF folie worden door speciale software en een plotter exact op maat gesneden voor de desbetreffende wagen. Het grootse voordeel van voorgesneden patronen is dat we tijdens de plaatsing van de folie deze niet moeten bijsnijden op de lak. Zo wordt permanente snijschade vermeden aan het lakwerk.

Onze nieuwe high end werkplaats is helemaal voorzien om onder de meest ideale omstandigheden deze PPF folies te plaatsen. Temperatuur, verlichting, vloer zijn een aantal factoren die wij optimaliseerden voor het PPF plaatsingsproces. Ook het reduceren van stofdeeltjes is een belangrijk aspect tijdens de plaatsing.

Onze PPF installer heeft jarenlange ervaring opgebouwd met het product. Zo gaan we net een stap verder om kwalitatief hoogstaande eindresultaten af te leveren. Hiervoor worden er sommige onderdelen gedemonteerd om een zo passend mogelijk resultaat te bereiken. Door ultiem vakmanschap is PPF folie zo goed als onzichtbaar op de wagen.

We werken volledig op maat van de klant, maar heel vaak wordt er gekozen voor een pack. Dat is iets voordeliger en makkelijk uit te kiezen volgens je behoefte. De meest genomen packs zijn een front pack en een full pack. Bij het PPF front pack gaan we de wagen vooraan volledig beschermen. D.w.z. dat we voorbumper, koplampen, motorkap, wielkasten vooraan en de spiegelkappen gaan behandelen. Bij een full pack gaan we natuurlijk heel de wagen inpakken met PPF folie. Maar op maat kan natuurlijk ook, zelfs een digitaal scherm in het interieur kan voorzien worden van deze PPF folie.

Een Paint Protection Film is een kwaliteitsproduct. Daarom genieten onze folies 7 tot 10 jaar garantie op verkleuring en barsten. Dit duurzame product zorgt dus niet alleen dat de eerste eigenaar van een altijd nieuwe wagen kan genieten, vaak geniet er ook nog een tweede eigenaar van. Denk daarbij zeker ook aan de herverkoopwaarde van je wagen. Wie al eens graag aan een trackday deelneemt of al wel eens op het circuit gaat rijden is daarom ook enorm gebaad bij het plaatsen van PPF folie. Zo kan je toch plezier beleven aan je sportwagen, zonder angsten op beschadigingen.