Interieurreiniging – Zorg voor een frisse en hygiënische omgeving in uw auto

Ontdek de voordelen van interieurreiniging voor een comfortabele en gezonde rit

 

Wat is interior cleaning?

Interieurreiniging bij KM Car Care tot in de kleinste details. Er zijn heel wat benamingen op de markt voor coatings. Dat gaat van lakverzegeling, naar glascoating of ceramische coating. Deze coatings zijn vloeibaar materiaal op basis van SiO2, ofwel Siliciumdioxide. Het product wordt na een detailing behandeling vloeibaar aangebracht en zal door droging met korte golf infraroodlampen uitharden tot een zeer sterke materie.

Je spendeert heel wat tijd in het interieur van je wagen, net zoals de buitenzijde krijgt ook de binnenkant van de wagen heel wat te verduren. Vlekken in de bekleding, industriële aanslag aan de binnenzijde van de ramen, vuil, zand en steentjes in de tapijten, kunststoffen die last hebben van UV -schade of leder dat niet meer soepel aanvoelt.

Vraag je offerte aan

Na een interieurbehandeling ziet uw interieur er dan ook weer helemaal als nieuw uit. Bovendien zullen heel wat materialen een duurzamere bescherming genieten na de behandeling. Er zijn heel wat redenen om je interieur te laten behandelen. De herverkoopwaarde positief beïnvloeden, een leasingwagen die terug moet en waar je geen claims voor wil, of ze collectors wagen weer in nieuwstaat brengen. Het eindresultaat blijft steeds gelijk, een fris  interieur dat er weer als nieuw uit ziet.

Een Interieurreiniging basisbehandeling van je interieur levert alvast een fantastisch resultaat op, maar er kan nog meer. Zo kan de dakhemel ook volledig mee gereinigd worden. Bijvoorbeeld in een wagen waar werd gerookt. Als er echt een geur in de wagen hangt kan deze geneutraliseerd worden door een OZON-behandeling. Er gebeuren regelmatig heel wat ongelukjes in de kofferruimte van een wagen: een gebroken fles wijn, gesmolten voedingswaren of zelfs een lekkende verfpot. Een diep tissue reiniging met een stoomreiniger biedt hier meestal ook een oplossing voor.

Leder zal er steeds op z’n best uitzien als het regelmatig een lederbehandeling krijgt. Het zal er voor zorgen dat leder steeds soepel is en blijft, de kans op barsten verminderen maar vooral heerlijk aanvoelen.
Wil je nog meer bescherming tegen vlekken, dan kan je zelfs kiezen voor een leder coating. Die zal het leder vuil- en waterafstotend maken, zodat ongelukjes snel opgelost kunnen worden. Ook zullen ze lichtere kleuren leder een betere bescherming bieden tegen bijvoorbeeld jeansstof.