Flexishield Cosmetic PPF: De ultieme lakwerkbescherming met een esthetische touch

Ontdek de revolutionaire gekleurde steenslagfolie voor een verbeterd uiterlijk en optimale bescherming van je voertuig.

Flexishield Cosmetic PPF is de nieuwste innovatie in de wereld van lakwerkbescherming en esthetische aanpassingen voor jouw voertuig. Deze gekleurde steenslagfolie is een innovatieve folie om jouw auto te beschermen tegen de elementen en tegelijkertijd het uiterlijk ervan te verbeteren. Als Brand Ambassador voor België zijn we bij KM Car Care trots om te kunnen zeggen dat Flexishield Cosmetic PPF de beste optie is op de markt als het gaat om gekleurde autolakbescherming.

Wat is PPF of steenslagfolie?

PPF (Paint Protection Film) of steenslagfolie is een thermoplastische urethaanfilm die wordt aangebracht op de lak van een voertuig. Het is ontworpen om de lak van jouw auto te beschermen tegen krassen, swirls, kleine beschadigingen die kunnen ontstaan door stenen en andere voorwerpen die impact hebben op de auto tijdens het gebruik. PPF werkt op dezelfde manier als het beschermende plastic dat op het scherm van een nieuw smartphone wordt geleverd. Het beschermt tegen kleine beschadigingen, wat ervoor zorgt dat jouw smartphone er altijd als nieuw uitziet.

Flexishield Cosmetic PPF heeft een unieke eigenschap die andere PPF’s niet bieden. Het biedt namelijk de mogelijkheid om de kleur van de lak van het voertuig te veranderen, waardoor de auto er nog stijlvoller uitziet. Dit in tegenstelling tot andere PPF’s die transparant zijn en nauwelijks opvallen.

Carwrapping vs Flexishield Cosmetic PPF

Naast PPF is carwrapping ook een optie om jouw auto te beschermen en esthetisch aan te passen. Carwrapping is het proces waarbij vinylfolie op de lak van het voertuig wordt aangebracht om deze te beschermen tegen schade en de kleur te veranderen. Het verschil tussen PPF en carwrapping is dat PPF specifiek is ontworpen om de lak van de auto te beschermen, terwijl carwrapping meer gericht is op het veranderen van de kleur van de auto en deze te beschermen tegen de elementen.

In vergelijking met carwrapping heeft Flexishield Cosmetic PPF een aantal belangrijke voordelen. Ten eerste is PPF zeer duurzaam en biedt het jarenlange bescherming tegen schade aan de lak. Ten tweede zijn deze Cosmetic PPF folies structuurloos, wat zorgt voor een gladde afwerking en extreme gloss levels. Gewone glanzende carwrapping folies hebben heel wat orange-peel en zijn best wel krasgevoelig. Dat probleem is dus volledig van de baan met Flexishield Cosmetic PPF.

Als je jouw auto wilt beschermen en esthetisch aanpassen, is Flexishield Cosmetic PPF de beste optie op de markt. Het biedt de ultieme bescherming tegen schade aan de lak en heeft een unieke eigenschap om de kleur van de auto aan te passen. In vergelijking met carwrapping is PPF veel duurzamer en heeft het een zeer mooie gladde afwerking. Een auto met Flexishield Cosmetic PPF is nauwelijks van autolak te onderscheiden.

Wij zijn het eerste detailing bedrijf in België dat gestart is met het gebruik van Flexishield Cosmetic PPF en we zijn trots om te zeggen dat we tot op heden alleen maar positieve feedback hebben ontvangen van onze klanten. Als je geïnteresseerd bent in het beschermen en esthetisch aanpassen van jouw auto, neem dan contact met ons op voor meer informatie over Flexishield Cosmetic PPF.

 

Vraag je offerte aan